16.5.2023.

Conference, banquet, Botel Marina, Rijeka

Botel Marina nalazi se u samom centru Rijeke, te je tijekom godina postao jedno od popularnijih mjesta u Rijeci za održavanje raznih seminara, predavanja, radionica, prezentacija, mini festivala, jednom riječju poslovnih i zabavnih događanja.

Botel Marina nalazi se u samom centru Rijeke, te je tijekom godina postao jedno od popularnijih mjesta u Rijeci.

 

Botel Marina – ho(s)tel, restaurant, bar, Riva 1, Adamićev gat, Rijeka

+385 51 410 162

restaurant@botel-marina.com

www.botel-marina.com

 

RESTAURANT & BAR

Botel Marina restaurant & bar nalazi se na 4 palubi broda Marina, te je tijekom godina postao jedno od popularnijih mjesta u Rijeci, prepoznatljiv po velikom izboru hrane i pića, after-work rock zabavama i mnogim događanjima koja su našla svoje sigurno utočište u središtu Rijeke.

Kombinacija više salona u sklopu ugostiteljske ponude, salonom za konferencije i seminare, te odvojeni dio sa separeom i poslovnom postavom stolova idealna je kako za druženja s prijateljima tako i za poslovne sastanke, poslovna i privatna druženja i ručavanja.

 

CAPTAIN'S CONFERENCE SALON :

Konferencijska dvorana sa kapacitetom do 50 osoba ima zaseban ulaz, te sadrži šank, toalet, TV i audio sistem, projekcijsko platno s projektorom i mikrofon, prezenter. Salon za konferencije se može zatvoriti i unajmiti za privatni event. Dostupne dodatne usluge cateringa (ručak i večera) kao i opcije basic i premium pauzi za kavu. Dvorana je pogodna za predavanja, prezentacije, radionice, sastanke, konferencije i slično.

 

LOUNGE SALON:

Lounge salon sa kapacitetom od 20 osoba u funkciji je tijekom cijele godine. Prostor salona je vrlo intiman i ugodan, idealan za poslovne sastanke, ili manja događanja (privatna slavlja, domjenke, momačke ili djevojačke zabave). Opremljen konferencijskim okruglim stolom i  stolicama, no na upit se može prenamijeniti prema željama klijenta. Prostor ima pogled prema moru i vanjskoj sunčanoj palubi, grijan je i u njemu pušenje nije dozvoljeno. Na zahtjev se može instalirati projekcijsko platno i projektor s mikrofonom.

Fotografije